srollup
alert_bezar

Termék ajánlása

Küldés

facebook blog twitter

A Bambinex mosható pelenkák gyártója és a környezettudatosság

2016 - sok szempontból az újdonságok éve a Bambio webáruháznak

  • Januárban elindítottam a Háztartásom hulladék nélkül blogomat
  • A bambio webáruház 7 éves lett
  • A bambio webáruházra is ráfért egy komolyabb ráncfelvarrás, így az teljesen megújult
  • A bambio blogja is új felületet kapott és rengeteg új, folyamatosan bővülő információval szolgál
  • Új termékek kerülnek fel a webáruházba, nemcsak a mosható pelenkák terén, de az öko háztartás terén is.
  • A Bambinex termékek is komoly változáson mennek át ebben az évben. Erről szeretnék most nektek írni.
 
A Bambinex pelenkákat a Cazitex tetxilgyár készíti Belgiumban, helyi munkaerővel, helyben készülő alapanyagokból. A belgáknak mindig az egyik legfontosabb szempont a rendkívül magas színvonalú minőségi gyártás. A termékek kivétel nélkül Öko-Tex Standard 100 minősítésűek.
 
 
  • 2015-ben a vásárlói igényeknek megfelelve, elkezdték mintás pelenka külsők gyártását, amelyek igazán nagy sikert arattak.
  • 2016-ban a sor egy megint különlegesen szép mintás pelenka külsővel folytatták. Ezek a pelenka külsők a bambio webáruházban is elérhetőek. Sajnos limitált darabszámban készülnek, így a készlet ezekből a mintás pelenka külsőkből korlátozott számban érhetőek csak el.
 
 
Azonban 2016 igazán nagy újítás a Bambinexnél a környezettudatosság továbbvitele lett:
A korábbi műanyag neylon csomagolást fokozatosan cserélik le papírdobozos csomagolásra.
Első körben bizonyos pelenka külsők, a 2-es méretű bambusz stretch nadrágpelenka, és a pelenkázó táska kaptak új, környezetbarát csomagolást.
 
 
Az új csomagolás mutatós, környezetbarát, stabil, így a doboz újrahasználható, akár ajándékok is tehetők bele. A dobozos Bambinex mosható pelenkák és pelenkázási kiegészítők 2 darabonként kaphatók. Egy doboz 2 egyforma terméket tartalmaz.
 
Remélem, hogy a sok újítás, újdonság, különlegesség mindenkinek tetszeni fog.
 
Kérdéseitekkel továbbra is bátran forduljatok hozzánk, akár telefonon, akár facebookon, vagy emailen. A pinterestre is folyamatosan újabb és újabb képeket teszünk fel.
 
Ötleteiteket, építő javaslataitoknak is nagyon örülünk.
 
És ne felejtsétek el: webáruházunknak Gödöllőn Mosható pelenkás bemutatóterme is üzemel, ahol minden érdeklődőt sok szeretettel várunk. 
 

A bambio.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

Megértettem