srollup
alert_bezar

Termék ajánlása

Küldés

facebook blog twitter

ECOEGG termékteszt a Tudatos Vásárlók Egyesületénél

Véleményünk az Ecoegg mosótojás tesztjéről

1. Nagyon örülök, hogy az Ecoegg olyan ismertségre tett szert, hogy a Tudatos Vásárlók Egyesülete is érdemesnek tartotta kipróbálni.
2. Érdemes észben tartani, hogy a neve Ecoegg mosótojás, és nem mosógolyó. Évekkel ezelőtt nagy divat volt az ecoball (=mosógolyó) termék, én is kipróbáltam. De míg az ecoball valamilyen mágneses elven próbált megbirkózni a koszos ruhákkal, addig az ECOEGG mosótojás valódi természetes alapú tisztítószert (főleg mosószódát) tartalmaz. Ezért tud hatékony lenni.
3. Érdemes azt is tisztán látni, hogy a mosótojás NEM csodaszer. Természetes alapú mosószer, amelyhez bizonyos foltok esetében szükség van előzetes foltkezelésre.
4. Igaz, hogy a legkisebb kiszerelés esetén a fajlagos mosószer ára kb 64 Ft, de a 720-asnál ez már csupán 11Ft. Ez pedig még az átlagos mosószóda árral is képes versenyezni.
5. Tévhit, hogy számolni kellene a mosások számát. A kiszereléseken megadott mosások száma egy átlag. Van akinél ez több van akinél kevesebb. Ez pedig sok mindentől függ, ilyen a mosási program hossza, típusa, a helyi használt víz minősége, stb. Ezért a legegyszerűbb ha kb. 2 havonta kinyitjuk a tojást és belekukkantunk. Ha a tojásban lévő mosószer kb 1/3-a elfogyott, akkor után kell tölteni. Számolásokra nincs szükség.

 

 

Mindent összevetve a teszt teljesen reális eredményt mutat, és örülök, hogy már Magyarországon is egyre több helyen beszerezhető.

Az eredeti teszt linkje:

http://tudatosvasarlo.hu/cikk/termekteszt-mosotojas-felveszi-versenyt-egyeb-kimelo-mososzerekkel

Képek

A bambio.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

Megértettem