srollup
alert_bezar

Termék ajánlása

Küldés

facebook blog twitter

Tragédia Angliában

3 nappal ezelőtt komoly tragédia történt Angliában, Kent-ben, az Ecoegg központi irodájánál és raktárbázisánál.

Egy súlyos tűzeset következtében a teljes irodaház és raktárkészlet elégett. Személyi sérülésről eddig nem kaptunk hírt, remélhetőleg senki nem sérült meg.

Az esetnek komoly következménye, hogy az ECOEGG Ltd. hivatalos levele szerint, bizonytalan ideig nem tudják kiszolgálni a nagy sikerű Ecoegg termékekkel a vásárlókat és kereskedőket. Ennek következtében mi (HUPA Kft.) sem kapunk árut várhatóan hónapokig.

Sajnálatos módon, az éppen összeállítás alatt lévő szállítmányunk is, nagy valószínűséggel odaveszett, azonban erről még nem kaptunk hivatalos információt. Emiatt azonban a jelenleg készleten lévő kevés árukészlet érhető csak el, és egyenlőre nem tudjuk, hogy mikor kapunk ismét árut a gyártól (szerencsére a gyár máshol van, így a gyártás teljes erővel folyik tovább).

A hír eredeti forrása, a hivatalos levélen túl, itt olvasható:

TŰZESET AZ ECOEGG-NÉL

 

Megértéseteket köszönjük.

A bambio.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

Megértettem