srollup
alert_bezar

Termék ajánlása

Küldés

facebook blog twitter

Fizetési lehetőségek

A megrendelésedet többféleféle módon fizetheted ki, ezáltal szeretnénk ha mindenki megtalálná a számára legkényelmesebb és legegyszerűbb fizetési megoldást.

Előre utalás esetén a megrendelést követően az automatikus visszaigazolás után, külön e-mailben küldjük meg csatolt fileként a számlát, amely számla alapján indítható az utalás a bankszámlánkra (HUPA Kft. BudapestBank 10103836-37053400-01003000). Kérünk minden kedves vásárlót, hogy az utalás elindítása előtt mindenképp várja meg a csatolt számlát tartalmazó e-mailünket!

Utánvét esetén a futárnak (MPL vagy GLS) kell átadni a megrendelés ellenértékét amikor a csomagodat otthonodba szállítja. A házhozszállítás előtti napon emailben értesítünk a futár várható érkezésének idejéről.

A bambio.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

Megértettem