srollup
alert_bezar

Termék ajánlása

Küldés

facebook blog twitter

Mire jó az Ikon kártya

Kedves Vásárlónk! Te is szeretsz pontokat gyűjteni?

 

A magyar vásárlók, fogyasztók többsége biztosan, hiszen Magyarországon van egy pontgyűjtő kártya (SuperShop), mely 2.200.000 embernél megtalálható és 60%-a napi rendszerességgel használja.
A pontgyűjtési mánia persze nem itthon kezdődött. 
Tőlünk nyugatabbra, különösen Angliában népszerűek azok a kezdeményezések, amelyek visszatérítenek valamennyi pénzt a vásárlóknak.
Az ikon pontgyűjtő kártya révén ezentúl Magyarországon is gyűjthetik a pontokat az emberek internetes vásárlásaik során.

 

 

Mire jó az ikon kártya

 

 

  1. Az ikon kártyát a résztvevő partnereknél használhatod pontgyűjtésre és pontbeváltásra.
  2. Vásárlásaid után pontot kapsz. 100 Ft = 1 pont.
  3. Az összegyűjtött pontjaid levásárolhatod a résztvevő partnereknél. 1 pont = 1 Ft.
  4. Az ikon kártyával nyerhetsz is. Értékes ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik az adott hónapban vásároltak ikon kártyájukkal.

 

Mitől népszerű az ikon kártya?

 

 

A vásárlók értékesnek tartják, mert egy valódi dombornyomott, bankkártya minőségű kártyát kapnak INGYEN. Népszerű, mert a kártyát nem kell igényelni, hanem automatikusan jár mindenkinek, aki a résztvevő webáruházakban vásárol. 
Az egyik legnagyobb előny, hogy a kártyabirtokosok 500 ajándékpontot kapnak minden partnernél az első vásárlásuk után, így a Bambio webáruházban is.

És azt sem szabad elfelejteni, hogy azok, akik aktiválják a kártyájukat, olyan egyedi ajánlatokat kaphatnak, melyek csak és kizárólag a számukra lesz elérhető.

 

 

Mit is kell tenned összefoglalva?

 

 

  •  Vásárolj on-line a Bambio webáruházban!
  • Aktiváld a frissen megkapott Ikon törzsvásárlói kártyát, vagy használd pontgyűjtésre, ha már rendelkezel ilyen kártyával!

 Bármilyen további kérdés esetén fordulj hozzánk illetve az Ikon Ügyfélszolgálatához bizalommal: Ikon ügyfélszolgálat

A bambio.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

Megértettem