srollup
alert_bezar

Termék ajánlása

Küldés

facebook blog twitter

Vásárlási feltételek

Megrendelésed leadásával elfogadod az alábbiakban ismertetett Vásárlási feltételeinket, ezért kérlek azokat olvasd végig. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!

A megrendelést a főoldalon történt regisztrációt követően adhatod le honlapunkon. Az on-line internetes rendelés mellett lehetőséged van telefonon (+3620-5112011 vagy +36308114091), e-mailben (info@bambio.hu) leadni rendelésedet. A beérkezett megrendeléseket a termékek postára adásáig lehet visszavonni.

Elállási jog gyakorlása
A fogyasztó avásárlástól a megrendelés átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Az elállási jog gyakorlására a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről az irányadó.

Termékgarancia
Cégünk az általa eladott termékekre a gyártók által vállalt garanciát vállalja (6 hónap). Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A hibás termék visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli, az új termék eljuttatásának költségét pedig cégünk állja.
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Adatvédelem
Cégünk birtokába jutott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és azokat harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk tovább. Az adatvédelemről részletesen (Internetes Adatvédelmi Szabályzat) lent található levelünkben olvashatsz.

Személyes adatok biztonsága
Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. Amennyiben nem vagy elégedett teljes mértékben a megrendelt termékkel, kérjük mihamarabb jelezd felénk a következő elérhetőségek valamelyikén: telefonon +3620-5112011 vagy +36308114091, e-mailben info@bambio.hu.

 

Kérlek, átvételkor ellenőrizd a terméket és őrizd meg a számlát, mert az esetleges jótálláshoz szükséged lesz rá. Áruházunk minden termékhez csatolja a számlát és a használati utasítást.

A bambio.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

Megértettem